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Figur 1: DCR graph modeling Section 45 of Consolidation Act on Social Services. cf.
http.//english.sm.dk/media/14900/consolidation-act-on-social-services.pdf

2. Comprehension Questions

Questionl:

Once the appointed person is hired by the municipal council, the decision cannot be
reversed. True or False?

Question 2:

The appointed person can be hired by the municipal council without the approval of the
municipal council. True or False?

Question 3:



When the municipal council offers 15 hours part-time assistance, then it is mandatory
for the receiver to designate a person. True or False?

Question 4:

Consider a 15 years old young person who is not accommodated in residential facilities
(according to & 52) and whose freedom of movement is impeded due temporal
impairment of physical function. Will the municipal council offer 15 hours assistance?

Question 5:

If the receiver designates their mother, can the municipal council approve the
designation?

Question 6:

Assume that the municipal council determined that a young person cannot move alone,
and the person is accommodated in residential facilities, can the municipal council
offer 15 hours of assistance to that person?

Question 7:

Assume that the municipal council determined that a young person cannot move alone,
and the person is not accommodated in residential facilities. Then, the municipal
council offered 15 hours assistance, and the receiver designated a person to assist him.
Afterwards, the municipal council has rejected the designated person. Can the receiver
designate a new person again?



